Turbózd fel a mobilod a Facebook alkalmazással

A cikket eddig megtekintette 1 003 olvasó - 2014-11-25

Szeretünk barangolni az interneten, híreket olvasni, játszani, zenét hallgatni valamint beszélgetni az ismerősökkel. Főleg akkor, ha ezeket mind egy oldalon tehetjük meg, ez pedig a Facebook. Órákat, vagy esetleg napszakokat is el tudunk tölteni ezen a közösségi oldalon.

A Facebook valóban nagyon hatékony oldal, mivel több új emberrel lehet megismerkedni, beszélgetni. Valamint rólunk is új dolgokat megtudhatnak az ismerőseink, mivel naponta többször posztolunk híreket, vagy magunkról írunk ki valami új információt. Eladni is könnyebb bármit is, ha meghirdetjük a közösségi oldalon belül az egyik adok-veszek csoportban. Azt lehet mondani, hogy vannak emberek, akiknek a Facebook jelenti az internetet.

Régebben még csak számítógépen tudtuk használni a közösségi oldalt valamint laptopon. Majd elterjedtek az okos telefonok, tablettek, és már azokon is tudunk posztolni, csevegni vagy játszani. Bárhol is vagyunk, utazunk, ezek az eszközök is utaznak velünk együtt, és tudunk beszélgetni útközben is az ismerősökkel, megoszthatunk fotókat magunkról, például, hogy merre járunk éppen.

Már azon dolgoznak az okos emberek, hogy ez a közösségi oldal, a Facebook elérhető legyen bármilyen mobilon. Ne csak az okos telefonokon, hanem a buta telefonokon is. Mivel nem mindenki tud vásárolni okos telefont, például a szegényebb országokban élők. És, hogy hozzájuk is elérjen a Facebook, nekik is joguk van használni, ezért fejlesztenek ki olyan alkalmazást, amit lehet használni bármilyen mobilon.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig