Társkereső tippek pécsi szingliknek

A cikket eddig megtekintette 1 882 olvasó - 2015-09-04

Pécsi társkeresők között keresgélnél? Szeretnél végre olyan partnerre lelni, akivel megtaláljátok a közös hangot, és akár egy hosszú kapcsolat alapjait is le tudjátok fektetni? A randizásra, a hosszú sétákra egyébként kiválóan alkalmas a város és annak környéke, nem véletlen tartozik hazánk idegenforgalmi szempontból is frekventált területei közé Pécs. De hogyan juss el az első randi megbeszéléséig azzal a személlyel, aki elsőre felkelti a figyelmed?

A pécsi társkeresők a Cupydo.hu tapasztalatai szerint is egyre többször választják az online ismerkedést. Az internet kínálta kényelmet tehát nem csak akkor érdemes kihasználni, ha munkáról, tájékozódásról vagy szórakozásról van szó, hanem párkeresés kapcsán is remek választásnak bizonyul. Az online társkeresők ráadásul földrajzilag kategorizálják a tagokat, így biztosan rábukkanhatsz majd olyanokra, akik a környékeden, hozzád hasonlóan keresik az igazit. Nézzük, mivel tölthetitek az időt Pécsen, hova érdemes elmenni, miközben ismerkedtek egymással!

Ismerkedj célirányosan!

Konkrét elképzeléseid vannak arról a személyről, akit el tudnál képzelni magad mellett? Néhány területen nem vagy hajlandó engedni igényeidből? A szakemberek azt javasolják, hogy érdemes célirányosan keresni a pécsi társkeresők között, hiszen így kiszűrheted azokat akár kor, akár lakhely szerint, akikkel biztosan nem szeretnél ismerkedni. Persze ne légy túl szigorú, hiszen lehet, ezzel éppen átesel a ló túloldalára, és talán elmulasztasz egy olyan ismeretséget, amelyből kölcsönös szimpátia esetén még bármi lehetne. Az előzetes online beszélgetés alkalmával sem érdemes mellébeszélni, hiszen a személyes találkozó alkalmával előbb vagy utóbb úgyis fény derül mindenre.

A pécsi társkeresők a Cupydo társkereső szerint is jobban kedvelik az egyenes beszédet, és azt, ha önkritikával rendelkezik a monitor másik oldalán levő személy. Saját külső és belső hibáid meglátása előrébb vihet a párkeresés területén.

Randevúzz Pécs városában!

Pécs városát évről-évre rengeteg turista keresi fel, hiszen rendkívül szép belvárossal rendelkezik, és számos látnivaló is várja az érdeklődőket. A történelmi múlttal rendelkező város kulturális rendezvényei is remek választásnak bizonyulnak az ismerkedésre, de ha egy romantikus sétát tennétek, akkor a Dzsámi környékét, a Pécsi Bazilikát éppen úgy ne hagyjátok kis az útvonalból, mint a város állatkertjét. Ez utóbbi immáron felújítva várja a növény-, és állatvilág szerelmeseit. A séta végeztével a város egyik színvonalas éttermében ehettek, de folytatódhat a program valamelyik esti szórakozóhelyen is.

Szabadtéri programok, ahol könnyebben megy az ismerkedés

Ha az online lehetőségek helyett inkább választanád a személyes ismerkedés varázsát, akkor az olyan híres rendezvények, mint a Rockmaraton, a Szabadtéri Játékok, az Országos Színház Találkozó, vagy az Egyetemi Napok keretein belül is rálelhetsz az igazira. A pécsi társkeresők tapasztalatai azt mutatják, hogy az ilyen fesztiválok és programok alkalmával az emberek sokkal nyitottabbak, és másként állnak a dolgokhoz, mint a rohanó hétköznapokban. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, és talán hamarosan beköszönt életedbe a szerelem!

Pécs 5 éve elnyerte Európa Kulturális Fővárosa címet, egyértelmű tehát, hogy területén program és kikapcsolódási lehetőség évszaktól függetlenül bőven akad. A pécsi társkeresők számára pedig jó hír, hogy egyre több igényes szórakozóhely és vendéglátóhely nyitja meg kapuit a turisták és a pécsi társkeresők által is rendkívül kedvelt városban. Online ismerkedés során válasszatok közösen találkahelyet, hogy történetetek személyesen folytatódjon tovább!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig