Megfontolandó kiadó és eladó lakások Budapesten

A cikket eddig megtekintette 612 olvasó - 2017-02-15

 

Az eladó lakás Budapesten nagy népszerűségnek örvend, hiszen a város számos lehetőséget tartogat mind karrier, mind oktatás és szórakozás területén. A kínálat rendkívül széles, és a húszmilliós lakásoktól kezdve egészen a sokszorosát kóstáló luxusingatlanokig sokféle megoldás közül válogathatunk.

 

 

A belváros frekventált részein is csendes pihenést nyújtó lakásokhoz juthatunk, de a méretes alapterülettel és kerttel rendelkező rezidenciák is elérhetőek, s ennek tulajdonképpen csak a pénztárca szabhat határt. Természetesen sokan vannak azok is, akik nem akarnak, vagy egyelőre még nem tudnak saját otthont teremteni.

 

 

Mindegy, hogy a munka szólít időszakosan a fővárosba, vagy a felsőoktatásban eltöltött évek mellé keresünk megfizethető lakást, albérletet is szép számmal találhatunk a belvárostól kezdve a peremkerületekig mindenhol. Nézzünk most néhány ajánlatot, melyekre az Otthontérkép kínálatában bukkantunk.

 

V. kerületi ékszerdoboz közel 80 millióért

 

 Ha az árak nem elsődlegesek, akkor érdemes a prémium kategóriás ingatlanok között körülnézni. Az V. kerületi Molnár utcában helyezkedik el az a három szobás lakás, amely főként egyedi galériás megoldásai, igényes burkolatai és színei miatt bizonyul remek választásnak. A 103 négyzetméteres alapterület egésze egyfajta meleg, otthonos hatást kelt, ráadásul számos olyan kis sarok található meg az ingatlanban, amely pihenésre és otthoni kikapcsolódásra csábít. Erről a gyakran alkalmazott fa alap-és burkolóanyag is gondoskodik, de a nagy belmagasság egyéb, izgalmas lehetőségeket is rejt magában.

 

Többgenerációs családi ház igényes kialakítással 

 

 A XXII. kerületi budapesti ingatlan 238 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Nem mérete számít azonban az egyedüli előnyének, hiszen kívül és belül is igényes kialakítással rendelkező, tágas, komfortos ingatlant ismerhetünk meg esetében. Több fürdőszoba, zuhanyzó, szauna, és az udvaron jakuzzi is szolgálja a kényelmet. A nappaliban elhelyezett kandalló otthonos hatást kelt, de mindenképpen említést érdemel a két étkező is. A ház két emeletével több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöldövezeti csoda 220 négyzetméteren

 

 

Csendes környezetben kínálják eladásra azt a 220 négyzetméteres kétgenerációs házat, melynek magasföldszintjén és a hozzá tartozó tetőtérben két különálló, egyenként 75 négyzetméteres lakás található. Közös bejáratú lépcsőházból érhetőek el a lakások, melyekhez egyébként gondozott elő- és hátsó kert is tartozik. A vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas ingatlanban üzlethelyiség, raktár, mosókonyha és műhely is elhelyezkedik. A remek közlekedési lehetőségekkel bíró ingatlantól az Örs Vezér tere tíz perc alatt elérhető trolival. A nem hétköznapi megoldások kedvelői számára éppen úgy jó választásnak bizonyul a ház, mint azoknak, akik családjuk közelében képzelik el jövőjüket, és szívesen költöznének egymás mellé.

Kihagyhatatlan 30 négyzetméteres a VII. kerületben

 

 

Amennyiben a cél kiadó lakás Budapesten, úgy érdemes az elhelyezkedést, az árat és a várható rezsiköltségeket is szem előtt tartani. E tekintetben a hetedik kerületi galériázott kis lakás igazi kuriózumnak számít. Akár kisállat tartására is lehetőség nyílik, sőt, a kaució is megbeszélés tárgyát képezi. A csendes környéken jó közlekedési lehetőségek vannak, a lakás pedig szépen berendezett. A liftes lépcsőházban levő, negyedik emeleti lakás felújított állapotban várja azt a bérlőt, aki hosszú távú tervekkel rendelkezik a bérletet illetően.

 

 

 

kép forrás: otthonterkep.hu

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig