Miről szól Jakabovics Tibor legújabb védjegybejelentése?

A cikket eddig megtekintette 7 381 olvasó - 2015-01-12

Hazánk szakemberei már számos területen bebizonyították, hogy képesek olyat alkotni, ami világszinten is elismerésre alkalmas. A szépségipar területén szintén hatalmas jövő áll a magyar védjegy előtt, amely Jakabovics Tibor nevéhez fűződik. A vegyész kutató tíz évig munkálkodott azon, hogy a bőrátültetés kapcsán gyakran tapasztalható kilökődés ellen hatékony szert alkosson. Az elmúlt évek alatt azonban ennél jóval több eredménnyel jártak kutatásai, s védjegybejelentése kapcsán napvilágot láttak olyan készítmények, melyek nemzetközileg is nagy érdeklődésre számíthatnak a szépségipar területén.

A természetes hatóanyagok iránt érvek óta nagy kereslet mutatkozik, hiszen a remélt eredményük az hogy mellékhatások nélkül segítenek elérni mindazokat a célokat, amelyek gyógyszerek segítségével nem minden esetben megvalósíthatóak. Az ilyen találmányok lényege, hogy hatásukat a nano mérettartományban fejtik ki, a feltaláló szerint ezáltal rendkívül hatékonyak, valamint gyors eredmények produkálhatóak a készítmények felhasználásával.

Legtöbben régiónkban érdeklődnek Jakabovics Tibor újdonsága iránt, de világméretű cégek is nagy lehetőségeket látnak benne mind az orvostudomány, mind a kozmetika területén. Nem véletlen, hogy egyre többen fordulnak a hasonló természetes hatóanyagokhoz, hiszen az ismert szerekről sok esetben kiderül, hogy csak mellékhatások árán, vagy még úgy sem képesek beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

A világújdonság titka állítólag abban is rejlik, hogy a felhasználás során a tápcsatornát és a véráramot kikerülve juttatható el a hatóanyag a szükséges területre, vagyis hatása minden másnál gyorsabb. A termékek használói különböző hatásokról számolnak be, bővebben erről ezen a véleményfórumon olvashat.

Az új fejlesztések terén nemzetközi elismerésekkel büszkélkedhet Jakabovics Tibor, aki bebizonyította, hogy még mindig van új a nap alatt, és kis hazánk fiai folyamatosan képesek világszínvonalú újdonságokkal a piacra lépni. A bőrápolás területén nagy elégedettségre okot adó találmány előtt olyan jövő áll, mely során a tudomány és a természetes hatóanyagok jelentette előnyök együttesen kerülnek majd bevetésre a készítmények használóinak elégedettsége érdekében.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig