Szilveszteri buli ötletek: így indítsd el az új évet!

A cikket eddig megtekintette 248 olvasó - 2018-11-22

Ha buli ötleteket keresel szilveszterre, akkor itt bőven találhatsz. A weboldalon egymást érik a fantasztikus ajánlatok, amelyeknek segítségével, sokkal gyorsabban megtalálhatod a számodra valamint baráti társaságod számára megfelelő szilveszteri programot. Az oldalon ajánlásokat is találhatunk, amelyek nagyban megkönnyítik a választást. A Szilveszteri bulikeresés soha nem tartozott az egyszerű dolgok közé, de mára már ez is sokkal gyorsabban megoldható. Az ajánlatok teljes tárházával várnak mindenkit. Olyan ajánlatokkal, amelyek tökéletesek az óév elbúcsúztatására.

A sétahajókázás a Dunán békében és boldogságban telhet szeretteink vagy barátaink körében. Ezen a napon már senki nem rohan sehova, így egy szuper délutáni hajókázás biztosan belefér mindenkinek a programjába. A 16 órakor induló hajón éjfélkor ugyan úgy elfogyaszthatod pezsgődet barátaiddal, mint ahogy azt egy szórakozóhelyen tennéd. Egy all inclusive sétahajókázásra is elmehettek, így egy egész estés szilveszteri program és vacsora is vár rátok. Második legkedveltebb program Szilveszterkor az utcabál, amelyen nagyon sok turista is részt szokott venni. Jól be kell öltöznötök és termoszokkal valamint pezsgővel felszerelkezve irány az utca. A belvárosi helyszíneken idén is nagyon sok színes program lesz. Érdemes a Vörösmarty tér közelében maradnotok. A Liget Club Szilveszter 2018 a város talán legnagyobb bulija lesz. A szórakozóhelyeken rengetegen lesznek és a retrótól egészen az elektronikus zenéig minden megtalálható a repertoárban. A Liget Club Szilveszter féktelen szórakozást kínál. A buli fellegvárába várnak minden Disco rajongót, akik igazi party helyet keresnek erre az alkalomra.

Akik inkább a kulináris élvezetekbe merülnének el, ne hagyják ki a Bálna Bisztro Swing Jazz Funk Szilveszteri partyt, ahol eszem-iszom lesz minden mennyiségben. Welcome drinket, programokat, svédasztalos vacsorát és éjféli menüt is biztosítanak a szervezők. A koncertek és a hangversenyek sem maradnak el ezen az éjszakán, így a Zeneakadémia Szilveszteri programja is felüdülést ígér a dolgos hétköznapok után és egy különleges óévbúcsúztató gyanánt. Presser Gábor és az Amadinda együttes valamint Rúzsa Magdi hangversenyét hallhatjuk az óévbúcsúztató során.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig