Tudta hol van Magyarországon a negyedik legnagyobb termálfürdő?

A cikket eddig megtekintette 971 olvasó - 2015-04-28

Élmény-, és gyógyfürdőkben Magyarországon nincsen hiány, hiszen gyakorlatilag hazánk bármelyik idegenforgalmi régiójában találhatunk olyan komplexumot, amely a legmagasabb igényeknek is megfelel. Ha méret és szolgáltatások szerint is a kínálat legjavát szeretnénk górcső alá venni, akkor Bük biztosan szerepelne a listán. Hazánk negyedik legnagyobb termálfürdője 32 medencével, és 5200 négyzetméternél is nagyobb vízfelülettel várja a kikapcsolódni, fürdőzni vágyókat. Az első 10-ről itt olvashat bővebben.

A gyógyvizes medencék mellett sportolásra, csúszdázásra alkalmasak is helyet kaptak a kínálatban, de a gyermekek is megtalálják a kedvükre való kikapcsolódást a medencék és a játszóterek között. A sportolás szerelmeseit többféle sportpálya várja, a komplexum pedig gyakran szervez különféle rendezvényeket a fürdőzők és az aktív pihenést kedvelők legnagyobb örömére.

Természetesen a wellness szolgáltatásokról sem kell lemondani, és a 150 fő befogadására is képes szauna, a többféle masszázs típus, a merülőmedencék és jakuzzik gondoskodnak arról, hogy minden vendég tökéletes testi-lelki felüdülésben vehessen részt. Bük közelében számos szálláslehetőség is várja az érdeklődőket, melyek között sok szolgáltató elfogadja a Széchenyi Pihenőkártyát is fizetésre. 

Hosszú hétvégét, vagy a nyári kikapcsolódást tervezve érdemes mihamarabb tájékozódni a szállás lehetőségekről, hiszen a népszerű fürdőhely közelében gyakran telt házzal működnek a szállodák, apartmanok. Az új kialakítású bejáratnak köszönhetően a fürdővendégek kiválaszthatják azt, melyik fürdőrészt szeretnék igénybe venni, így Bük népszerű gyógyfürdője még vendégbarátabbá vált, ami valószínűleg idén is sokakat vonz majd a területre.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig