A mobil gumiszervizeknél mindegy a javítás helyszíne

A cikket eddig megtekintette 53 olvasó - 2019-09-11

Jobb tudni, hogy kit lehet segítségül hívni amikor pont a semmi közepén áll le az autó. Erre való a mobil gumiszerviz. A non stop elérhető gumiszervíz Budapest területén az ügyelet segítségével bármikor az ügyfelek rendelkezésére áll. Nagyon gyorsan és hatékonyan oldják meg a legváratlanabb problémákat is. Gumidefekt, lepadkázott autó, vagy kátyú okozta sérülések sem jelentenek akadályt a szervíz munkatársai számára. Az abroncsokat a helyszínen megjavítják vagy kicserélik a meghibásodás mértékétől függően.

A gumiszerelést elvégzik autóra, kisteher autóra, motorkerékpárra. Megjavítják a deffektet a helysízen és az autópályáról is kimentik az ügyfeleket, ha éppen ott akadtak el. A motorkerékpárok mentésében is hatékony segítséget nyújtanak, így nem kell egyedül kínlódnia senkinek, ha a jármű a legváratlanabb helyszínen adja meg magát. Az utakon még a klíma feltöltését is vállalják. A nonstop gumiszervízt kell felhívni a weboldalon is megtalálható telefonszámon és a munkatársak azonnal a helyszínre sietnek.

A flotta gumiszervíz szolgáltatás segítségével a cégek telephelyén végzik el a szükséges javítási munkálatokat. Ez lehet klímatöltés, tisztítás és egyéb gumiszervíz szolgáltatás is. A helyszínen történő defektjavítási szolgáltatás szakszerű javítással együtt pillanatok alatt még egy autópályán is elérhető. Ha éjszaka ér el bennünket a durrdefekt az sem jelenthet akadályt, hiszen a mobilgumis furgon éjjel-nappal várja az ügyfelek hívását. Szükség esetén a teljes gumicserét elvégzik. Autópályákon gyakori, hogy elakadnak a járművek, de a csapat ide is kiszáll és segít a bajba jutottakon. Főleg, ha hölgyekről van szó, akkor ez a szolgáltatás igazán kapóra jön. A nap bármely szakában fel lehet hívni a mobil gumis furgont. Az autóklímák töltése időszakosan elengedhetetlen. Sokan nem nagyon tudják beilleszteni a napirendjükbe a szervízekben való tétlen, akár órákon át tartó ücsörgést. Nekik is ajánljuk ezt a szolgáltatást. A szükséges összes eszközzel felszerelve érkezik a megbeszélt helyszínre a mobil szakembergárda. Az autóklíma tisztítást is elvégzik a nap bármely szakában házhoz tudnak menni.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig