A redőny hőszigetelő képessége – alacsony áron nagy hatás!

A cikket eddig megtekintette 1 896 olvasó - 2015-09-14

Forró nyarunk volt. Hazaérve a munkából csak arra vágyunk ilyenkor, hogy belépjünk a hűvös lakásba. Azonban az ablakok, azokon keresztül a szobába beáramló napsütés csak még jobban felmelegíti a szobákat. Mit tudunk ez ellen tenni, ha nem akarunk méregdrága légkondícionáló eszközöket, klímát vásárolni és beszerelni? Az egyik legtakarékosabb megoldás a redőny. Erre kínál kedvező megoldást a Szabó Árnyékolástechnika Budapest.

A redőny felfogja, sőt visszaveri az erős napsugarakat, így nem melegszik fel a lakás, sőt, jó pár fokkal kellemesebb lesz a hőmérséklet bent. A hűvös helyiségekbe hazaérni felüdülés lesz.

A redőny nemcsak a nagy melegben hasznos, hanem a hűvös, hideg hónapokban is. Nem is gondolnánk, milyen hőmegtartó hatása van. Védi az ablakot a csapadéktól, a jégeső káros hatásától és szigetelő rétegként is szolgál. Egyrészt nem engedi, hogy az ablak résein kiszökjön a meleg a helyiségekből, másrészt felfogja a szelet, ami nem süvít be a nyílászárók résein, így a hideget is távol tartja.

Egy egyszerű redőnnyel a hűtési és a fűtési költségeinket is jelentősen csökkenthetjük. Emellett a különböző klímaberendezésekkel ellentétben az ablakok leárnyékolása áramot sem igényel, így jelentős összeget megspórolunk az áramszámlán is.

Tehát, ha pénztárcabarát megoldást keres, akkor válassza a „Szabó Árnyékolástechnika Budapest”-et, hiszen a piacon a Szabó Redőny árai a legkedvezőbbek!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig