Ilyen árakon mozognak most a kismama ruhák

A cikket eddig megtekintette 6 olvasó - 2021-03-08

A várandósság időszaka izgalmas, de ugyanakkor nehézségekkel teli is. A test megváltozása gyakran együtt jár a lélek alakulásával szintén. A tapasztalatok azt mutatják azonban, hogy a kis pocaklakóra való várakozás hónapjaiban sem mindegy, hogy milyen megjelenéssel bír egy nő. A nő ugyanis akkor is nő marad, ha éppen az anyai szerep kerül fókuszba. Sőt! A babavárás idején még fokozottan érvényesülnek a női lét szépségei.

Az öltözködés soha nem pénz kérdése, és ez akkor sincsen másként, ha a terhesség szemeszteriről beszélünk. Ha kíváncsi arra, hogy mennyibe kerül most egy divatos kismama ruha, akkor nézze meg a bboom árait. Nem csak az otthoni öltözködést, a kényelmes melegítőket és a hosszú pulcsikat érdemes azonban fókuszba helyezni, hanem azokat a darabokat is, melyek tulajdonképpen bármilyen alkalomra ideálisnak bizonyulnak.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyre növekvő pocak a mindennapokat éppen úgy megnehezítheti, mint az öltözködést. Jó hír azonban, hogy a tervezők igyekeznek úgy megalkotni modelljeiket, hogy azok kényelmesek és egyúttal stílusosak is legyenek. Kismama-divatról is egyértelműen beszélhetünk, hiszen a trendek ebbe az irányban is visszaköszönnek. Miért mondanánk le az igényes ruhadarabokról és a testalkatnak, valamint a növekvő pocaknak megfelelő öltözködésről, s vele együtt a nőiességről?

A várandósság időszakában a nőkben nagyon sok kérdés felmerül saját szerepükkel, szépségükkel és magabiztosságukkal kapcsolatban. Tény, hogy egy jól megválasztott ruhadarab akár a napi hangulatot is feldobhatja. A színekről és a mintákról sem érdemes lemondani, sőt, a testre simuló megoldások között is megtalálhatóak az ideális modellek.

Ne feledkezzünk el a fehérneműkről sem! A szoptatós melltartók ma már nem csak funkcionalitásuknál fogva érdemelnek figyelmet, hanem egyúttal esztétikus megjelenéssel is bírnak. Végleg búcsút lehet mondani a kevésbé vonzó melltartóknak, és a szoptatás időszakában is stílusos darabokat viselhetnek a nők minden nap. Az online rendelés kényelmét kihasználva mindenki rábukkanhat azokra a darabokra, amelyek méret és megjelenés tekintetében is elnyerik a tetszést – legyen szó akár a várandósság, akár a babagondozás időszakáról.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig