Az Aviva torna stresszes vállalkozó férfiaknak is tud segíteni

A cikket eddig megtekintette 524 olvasó - 2019-03-06

Ezen az oldalon elolvashatja, hogy miért érdemes vállalkozó férfiaknak is kipróbálni az Aviva módszert: https://valtozasmuhely.hu/aviva-torna-ferfiaknak/. Talán leginkább a vállalkozókra jellemző a helytelen életmód, az állandó rohanás, a nem megfelelő étkezés, a sportolás hiánya. A szövetek leépülnek vagy elgyengülnek, amely drasztikus változást hozhat bárki életébe. A súlyos betegségek kialakulásának kockázata megnő, hiszen a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is előfordulhat. A férfiakat olya gyakorta súlytó prosztata megbetegedések és potenciaproblémák megelőzésére és kezelésére is tökéletes megoldást nyújt az AVIVA torna. Összesen 18 gyakorlat segíthet a gyógyulásban. Ezeket a tornagyakorlatokat kifejezetten ajánlják az ülő munkát végzőknek, hiszen a vérkeringés fokozása a legfontosabb feladat.

Az ürítési funkciók szabályozásában nagy szerepet tölt be a medencealapi izom. Ez egy tenyérnyi felület, amelynek tornáztatása igen fontos. Az AVIVA torna rendszeres végzésével a harántcsíkolt izmok is fejleszthetők és erősíthetők. A torna minden férfit hozzásegíthet ahhoz, hogy az izmok és az idegek összehangoltan dolgozzanak, és ennek eredményeképpen javuljon a vizelettartás és elkerülhetők legyenek a merevedési zavarok. A combközéptől egészen a köldökig tartó Dolgozó Zónában serkenti a vérkeringést, és aktiválja a belső elválasztású mirigyeket. Ilyen mirigy a pajzsmirigy, az agyalapi mirigy vagy a csecsemőmirigy.

A torna során a gyakorlatok között találkozhatunk medencebillentésekkel, kézfejek beszorításával és ernyesztésével, csípőforgatásokkal. Az AVIVA torna a teljes testet képes átmozgatni és erősíti az izmokat. A torna további jótékony hatásai: fokozza az artériás vérkeringést, serkenti a vénás vérkeringést, a belső elválasztású mirigyeket megdolgoztatja, a nyirokrendszeri keringést aktiválja, az alhasi és a kismedencei izomzatot erősíti, a bőrfelszíni reflexpontokat stimulálja. Amennyiben a termékenységgel vannak problémák, úgy javasolt a spermiumszám növelésére, maguknak a spermiumok mozgásának fokozására, a prosztatadaganatok megelőzésére, valamint a stresszinkontinencia kialakulásának megelőzésére vagy teljes megszüntetésére. Az AVIVA torna emellett tökéletesen javasolt, ha emésztési problémákban szenvedünk, így a székrekedést is megakadályozza, ezzel együtt javítja az életminőséget.

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig