Ennyibe kerül most egy kiadó apartman a Balatonnál

A cikket eddig megtekintette 29 olvasó - 2019-11-12

Hazánk idegenforgalmilag frekventált területei nem csupán a nyári időszakban kínálnak remek kikapcsolódást. A kirándulóhelyeket, vagy éppen a Balaton legszebb helyeit az év szinte minden hónapjában megéri felkeresni. Akár több napos tartózkodás erejéig is célszerű ebben gondolkodni, hiszen a feltöltődéshez és a szervezet pihenő üzemmódba kapcsolásához legalább három napra van szükség.

Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a balatoni apartmanok, akkor az oxigenhouse.eu linkre kattintva megtudhatja. A kiránduláson túl akár letelepedési céllal is jó választás lehet a Balaton és térsége, hiszen kitűnő szórakozási lehetőségek, szebbnél-szebb tájak várják a magyar tenger közelében élőket. Míg sokaknak csupán egy-kéthetes nyaralás jut a legszebb hazai tóból, addig a környékén élők minden nap megtapasztalhatják annak előnyeit. Még a nyári turistaáradat sem feltétlen csak negatívumokkal jár, hiszen egy saját vállalkozással ilyenkor komoly összegeket lehet bezsebelni, éppen a megnövekedett keresletnek köszönhetően.

Az ingatlanárak egyébként régiótól függően másként alakulnak az országban. Az északi területeken meglepően alacsony áron lehet vásárolni, de természetesen nem mindegy, hogy Miskolc vagy Eger környékéről van szó. A fővárosi árakkal vetekszenek a kecskeméti négyzetméterárak, ez pedig az alföldi város rohamos fejlődésének és a rengeteg munkalehetőségnek köszönhető. A Balaton és térsége szintén kiemelt területnek számít, hiszen az ide irányuló idegenforgalom legalább olyan sok lehetőséget rejt magában, mint a környék rengeteg szórakozásra és kirándulásra alkalmas helyszíne.

Otthonteremtés előtt állva tehát mindenképpen megéri akár a Balaton környékében is gondolkodni. Amennyiben a munka és a család szempontjából is rugalmasan állhat a költözéshez, esetleg az ország más pontján történő letelepedéshez, akkor az új építésű társasházak a Balaton térségében jó választásnak bizonyulhatnak. Hasonló a helyzet akkor is, ha a főváros környékén szeretnénk letelepedni. Az agglomeráció, és a körülbelül 15-20 kilométerre fekvő kisvárosok nyugodt környezetben teszik lehetővé a pihenést, de egyúttal a Budapestez való közelség minden előnyét is kínálják. Otthonteremtés kapcsán tehát az árakon túl az elhelyezkedésre és a jövőbeli célokra is érdemes hangsúlyt helyezni.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig