Étvágycsökkentő módszerek, amikkel érdemes próbálkozni

A cikket eddig megtekintette 37 olvasó - 2024-02-27

A tavasz már az ajtón kopogtat, a télikabátok pedig néhány hete a szekrénybe kerültek. A pulóverek helyét átveszik a könnyű tavaszi ruhák és pólók, nem véletlen tehát, hogy a legtöbben szeretnének megszabadulni a télen felszedett kilóktól. Az ülő munkavégzés, a mozgásszegény életmód és persze a nem megfelelő táplálkozás egyaránt felelőssé tehetők, de ami ezeknél fontosabb, az a megoldás keresése.

Főszerepben a kalóriadeficit

A fogyás tulajdonképpen egészen egyszerű módon leírható. Több kalóriát kell elégetni, mint amennyit beviszünk a szervezetben. A cél tehát nem más, mint a kalóriadeficites állapot. Ha azonban ilyen egyszerű lenne a súlyvesztés, akkor nem lennének elhízott emberek. A plusz kilók nemcsak esztétikai gondot okoznak, hanem sajnos egészségügyi kockázatokat is hordoznak magukban. Az ízületi fájdalmak, a magas vérnyomás és annak minden szív- és érrendszeri veszélye valós probléma.

Étvágycsökkentő piercing: fontos a profi szúrás

A slim piercing kitűnő választásnak bizonyul az életmódváltás kiegészítésére. Érdemes tudni, hogy a tényleges hatékonyság azon múlik, kire bízzuk a szúrást. Az igazi szakemberek pontos bemérés alapján helyezik el a piercinget. A szúrás csak minimális fájdalommal jár, az eredmények viszont egy életre szólók lehetnek. Az éhezés és a kemény edzések hallatán a legtöbbeknek elmegy a kedvük az életmódváltástól. Szerencsére az étvágycsökkentés természetes módon is lehetséges.

Az étvágycsökkentő piercing befolyásolja az étvágyat, így elkerülhetők a falási rohamok és a cukor utáni sóvárgás. A gyorsételek nagymértékben felelőssé tehetők az elhízásért, ám a piercing lehetővé teszi, hogy ezek iránt is kevésbé mutassunk érdeklődést. A stressz csökkentésével változnak a prioritások, és az ételt nem egyfajta jutalomként éli meg az ember. Kevesen tudják, hogy a slim piercing az anyagcsere fokozásában is kiemelt szereppel bír.

A titok az apró változásokban rejlik

Vannak, akik arra esküdnek, hogy este hat után már egy falatot sem szabad enni. Mások a sétát választják az autó helyett. Az ülő munkavégzés mellett nagyon fontos az aktív szabadidős tevékenység. Néha az egészen apró változások rejtik magukban a lehetőséget arra, hogy sikerüljön leadni a felesleget, és ezzel együtt egészségeseb életet élni.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig