Ezen kerületekben adják ki a legtöbb lakást rövidtávra, akár néhány órára is

A cikket eddig megtekintette 315 olvasó - 2017-06-12

Tudta, hogy vannak olyan apartmanok, amelyeket nem szükséges egész napra kibérelni? Hozhatja úgy az élet, hogy mindössze néhány órára lenne szükség egy diszkrét, igényes kialakítással bíró kis fészekre. Ilyenkor remek választásnak bizonyulnak azok a búvóhelyek, amelyek ma már nem csak fővárosunkban, de vidéki nagyvárosokban is elérhetőek. A megfizethető árkategória valóban színvonalas apartmanokkal társul, így mindenki megtalálhatja a kínálatban azt az ingatlant, amely a tartózkodás időtartamának és céljának leginkább megfelel.

 

Ha rangsorolni kellene azokat a fővárosi búvóhelyeket, amelyek a leginkább keresettek, akkor a 8. kerületben megtalálható típusok minden bizonnyal vezetnék a listát. Budapesten  ezek a titkos búvóhelyek jellemzően 8. kerület, Corvin negyed környékén vannak. Nem véletlen a gyakori helyszínválasztás, ugyanis a környékben mindazok a szórakozási lehetőségek megtalálhatóak, melyek megalapozhatnak egy romantikus estét. Ha nem csak néhány órára szeretnék apartmant bérelni, hanem akár egy egész hétvégét kedvesünkkel töltenénk az igényes környezetben, akkor a 8. kerületben számos vendéglátóhelyet találhatunk, melyek felkeresése csak tovább emeli a közösen töltött idő színvonalát.

 

Természetesen nem csak a frekventált elhelyezkedéssel bíró apartmanok iránt érdeklődnek sokan, hanem az eldugott, csendesebb helyen megtalálhatóak is népszerűek. A búvóhelyek közös jellemzője az, hogy rendkívül igényes kialakítással bírnak, és felszereltségüket illetően is tökéletesen szolgálják a kényelmes pihenést. Ma már arra is lehetőségünk van, hogy vidéki nagyvárosokban járva szintén megtaláljuk az elvárásainknak megfelelő, diszkrét búvóhelyet.

 

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak az alkalmi ismeretséget keresők részesítik előnyben ezt a fajta szálláshelyet, hanem sokan állandó partnerükkel is az ilyen megoldások mellett szoktak dönteni. Sokszor nem más indokolja ezt, mint az újdonság iránti vágy. Akár egy hosszú évek óta tartó párkapcsolatba is új színt képes csempészni az, ha a pár tagjai nem a megszokott helyen és módon töltik a szabadidejüket. A búvóhelyek iránt országos szinten is egyre nagyobb kereslet mutatkozik, hiszen a szenvedély perceinek megélésére egy egészen más, a hétköznapokban megélttől eltérő lehetőséget kínálnak. Érdemes egy próbát tenni, hiszen a változatosság helyszínek kapcsán is gyönyörködtet.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig