Futárszolgálatok összehasonlítása egy helyen

A cikket eddig megtekintette 7 olvasó - 2019-12-18

A webáruházak elterjedése óta a futárszolgálatok iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Nem véletlen, hiszen ez megbízható módja annak, hogy a sokszor sérülékeny csomagokat is tökéletes biztonságban sikerüljön eljuttatni a célállomásra. Ma már külföldről is sokan választják a hazai webshopokat, de az internetes értékesítés során magánszemélyként is gyakran küldünk csomagokat.

Persze felmerül a kérdés azonnal, hogy melyik cég mellett érdemes letenni a voksot? Van lényeges árkülönbség közöttük? Ha nem vagy benne biztos, hogy kivel érdemes intézned csomagküldésedet, akkor a csomagnet.hu linkre kattintva egy oldalon megnézheted a legkedvesebb futárcégek ajánlatait. Akár csomagpontra is kérheted, illetve küldheted csomagodat, így elkerülhető, hogy otthon kelljen várnod a futár érkezését – amit egyébként a legtöbben nem is tudnánk megtenni a hétköznapi rohanásban.

A karácsonyhoz közeledve kifejezetten sokan választják a csomagküldést. Mindenki más futárszolgálatra esküszik, abban azonban mindenki egyetért, hogy a lehető legegyszerűbben szeretnék intézni a csomagok feladását. Ebben ma már az online lehetőségek is segítséget nyújtanak. Néhány kattintással kalkulálhatod, hogy milyen csomagot küldenél, hová, mekkora súllyal, s ez alapján láthatod, hol mennyit kellene ezért fizetned. Így azért könnyebb kiválasztani a megfelelő futárszolgálatot, nem igaz?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a december a futárszolgálatok számára is csúcsszezonnak számít. Ugyan a legtöbben igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy tartani tudják a szállítási határidőket, de a nagymértékű leterhelés miatt ilyenkor csúszások is elő szoktak fordulni. Jó hír azonban, hogy még így is sokkal gyorsabban eljuttathatod csomagodat A-ból B-be, mint a hagyományos postai szolgáltatással. A megbízhatóság sem elhanyagolható, e téren pedig a DPD, a GLS é a TNT vezető helyet foglalnak el.

Az online szolgáltatásnak köszönhetően elkerülheted a sorban állást, ugyanis háztól házig történik a szállítás, így otthonod kényelmét sem kell elhagynod. Az online felületen rendezheted is a szállítás költségét, ezzel is a gördülékenység és gyorsaság érdekében téve. Webáruházak és magánszemélyek számára is remek választás lehet az internetes tájékozódás.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig