Gengszter barber shop Budapesten?

A cikket eddig megtekintette 78 olvasó - 2020-05-05

Menő frizurára vágysz? Extra ápolást szeretnél szakálladnak? A férfiak igényes megjelenése több tényezőtől függ, de a felsoroltak szerves részét képezik annak. Már csak azzal összefüggésben is, mert ha egy férfi elégedett a tükörben látott képpel, akkor az magabiztosságán is meglátszik. Mi más lenne megnyerőbb az önbizalomnál?

Nem semmi, hogy milyen barber shopokat lehet már találni Budapesten. Akár a gengszerek és az alkoholtilalom időszakába is visszacsöppenhetsz, és egészen egyedi enteriőrben töltheted a fodrászra szánt időt. Erre egyébként is hajlamosak a férfiak úgy tekinteni, mint egyfajta kötelezően letudandó feladatra. De miért is kellene unalmasan telni az esetleges várakozás, majd a szakállápolás, hajnyírás időszakának?

Kezdésnek dobj be egy whiskey-t, vagy de tea, ásványvíz és üdítők közül is válogathatsz, ahogyan kedved tartja. A legmenőbb helyeken biztosan nem kell feszengve érezned magad, sőt, kihasználhatod az ott töltött időt akár személyes image-ed építésére is. Garantált csajmágnes lesz, ha egy Thompson gépfegyverrel pózolsz a korhű környezetben, vagy az igényesen kialakított szalonban lősz néhány szelfit.

Az átmenetes frizurák éppen olyan népszerűek, mint a kissé hosszabb hajból kihozható megoldások. A szakáll újra divatba jött, de igazán igényesen csak akkor mutat, ha rendszeres ápolására is odafigyelsz. Nem csak a szakállápoló olajokra gondolunk, hanem az időnként aktuálissá váló festésekre szintén.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha frizurád passzol személyiségedhez és arcformádhoz, az azonnal hatással van magabiztosságodra. Ez utóbbira napjaink férfijainak nagy szüksége van, hiszen az érvényesülés alapjának számít. Gyakran előfordul, hogy nem olyan frizurát visel valaki, mint ami személyiségéhez illene. Ilyenkor egy jó szakember segítségével eltalálható a megfelelő hajviselet, és a szakállból is kihozható a legtöbb.

Felejtsd el az kellemetlen helyzeteket a fodrász székben, és a hosszas várakozásoknak is búcsút mondhatsz. A különleges belső enteriőrnek és az igazán férfias játékoknak köszönhetően garantáltan élmény lesz a gengszter barber shopban töltött idő. Miért ne adnád meg a módját az aktuális fodrászlátogatásnak? Irány a menő, korszerű és profi barber shop, ahonnan garantáltan magabiztosan távozol!  

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig