Hasznos tippek internetes pénzkereséshez

A cikket eddig megtekintette 1 049 olvasó - 2014-11-25

Nem tudunk mit csinálni szabadidőnkben? Keveset keresünk, és szeretnénk valami jó kis mellékállást, amivel összeszednénk egy kis zsebpénzre valót? Semmi gond, van megoldás. Csak nézzünk szét az interneten nyitott szemmel.

Léteznek valóban fizető internetes munkák, melyekkel összeszedhetünk némi zsebpénzt, esetleg a benzinpénzre valót. Csak, mielőtt dolgozni kezdünk, járjunk utána, hogy a kiszemelt cég valóban fizet-e. Nézzük meg a fórumokat, hogy kaptak-e fizetési bizonylatot az adott cégnél dolgozók. Olvassuk el minden esetben a Gyakran Ismételt Kérdéseket, és a részletes szerződési feltételeket, mivel ott minden le van írva a kérdéses cégről. Végezzünk egy kis kutató munkát ez ügyben.

A kifizetésről is tudakoljunk meg mindent. Mi kell ahhoz, hogy kifizessenek, kell-e számlát adni. Azt általában csak magyar cégek szoktak kérni, a külföldi cégek nem. Kérdezzük meg, hogyan fizetnek, milyen számlára történik a kifizetés. Valamint mennyi a minimális kifizetési összeg. Ezek nagyon fontos kérdések, és jobb tisztában lenni vele, mielőtt elkezdünk dolgozni.

Pontosan kérdezzünk rá, mi is a munka, mit kell csinálnunk. Mennyi időt kell eltöltenünk naponta a munkával. És persze mik a feltételei, hogy munkába álljunk, ezt is tudakoljuk meg.

Ha valamit nem értünk, bátran írjunk a cégnek, a help desk részére vagy a fórumon kérdezzünk rá. Ha korrekt a cég, válaszolnak rá korrektül és azonnal. Ha valami nem tiszta, vagy nem világos a munkával vagy a kifizetéssel kapcsolatban, vagy esetleg napok óta nem kapunk választ a kérdésünkre, ne vágjunk bele, mert csak elveszi a sok időt, amit beleinvesztálnánk.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig