Hogy lehet az ingatlanunkat a leggyorsabban eladni?

A cikket eddig megtekintette 1 371 olvasó - 2014-11-25

Szeretné eladni a lakását, ingatlanát, de még csak gondolkodik rajta. Nem kezdte el hirdetni, még csak a fejében jelent meg a hirdetési szöveg. Kigondolta, melyik hirdető oldalakra fogja majd felrakni. Majd, de még nem. Így biztosan nem fogja tudni eladni.

Adjon fel hirdetést, sok-sok hirdető helyre. Minél többre, annál több az esélye. Mivel nem mindenki olvassa el ugyanazt az internetes hirdető oldalt. És ne csak az interneten hirdesse, hanem az újságokban is, így sokkal több az esélye. Mivel vannak emberek, akik csak a különféle újságokból olvassák el a hirdetéseket.

Ha már fönt van a hirdetése, akkor azt gyakran frissítse, emelje ki, így ezerszer több az esélye, hogy nagyon hamar el is adja. Sok ember nem ér rá órákat hirdetések olvasásával tölteni. Ha mondjuk mindig frissíti a hirdetését, akkor elkerüli, hogy az lecsússzon a 20. helyre. Akadnak emberek, akik csak az első 10 hirdetést olvassák el, és ha nincs benne az ön hirdetése, akkor máris lemaradt egy potenciális vevőről.

Az ingatlan ára se mindegy, hogy mennyi. Jól kell kalkulálni, mivel akkor jobban el is tudja majd adni. Ha túl sokat kér érte, elriadnak a vevők, és tovább olvassák a következő hirdetéseket.

Tehát sok helyen hirdesse, sokszor és a megfelelő áron. Ha ez mind tökéletesen működik, akkor sikere lesz, és hamar el fogja tudni adni az ingatlanát.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig