Hogyan lesz egy garázscégből 35 fős, modern nyomda?

A cikket eddig megtekintette 2 616 olvasó - 2015-02-13

Számos példát láthattunk már a közelmúltban is arra, hogy miként lehet hozzáértéssel, kitartással és szorgalommal olyan céget kiépíteni, mely akár egy életen át biztosítja az anyagi megélhetést. Az 1990-ben családi vállalkozásként indult Korrekt Nyomdaipari Kft. mára 35 főt foglalkoztató modern felszereltséggel működő cég lett, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Természetesen nem mindig ment könnyedén a szekér, hiszen a 2008-as gazdasági válság bizony éreztette hatását a nyomdaipar területén is. A versenyképesség megőrzése és a piacon maradás érdekében a megfelelő döntések meghozatalával azonban a működőképesség nem volt kérdéses a jövőben. A technikai fejlődés rányomta bélyegét a cég további életére, és hatékonyabb berendezések beszerzésével új távlatok nyíltak meg számára. 

A 2012-es év meghozta a várt változásokat, és az árbevétel jelentősen növekedett, ami további fejlesztéseket és beruházásokat tett lehetővé. A versenyképes árak és a minőségi felszerelések mellett nem elhanyagolható a szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak szerepe sem, akik nagymértékben hozzájárultak a cég jelenlegi sikereihez.

http://www.korrektnyomda.hu/ a főváros kedvelt szolgáltatója, amely többek között könyvnyomtatás, szórólapok, prospektusok profi elkészítése, sokszorosítása, plakátok készítése kapcsán áll az érdeklődők rendelkezésére, Elérhető árainak, a rövid határidőknek köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy az általa kínálat szolgáltatások mellett teszik le voksukat. A cég bebizonyította, hogy egy kisméretű vállalkozás is kinőheti magát olyan céggé, mely a területen egyedülálló színvonallal , többféle szolgáltatással várja az érdeklődőket.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig