Így parkolhat a Budapest Airport közelében!

A cikket eddig megtekintette 3 105 olvasó - 2015-02-13

Tél végi kiruccanást tervez a családdal, és szeretné részletekbe menően megtervezni már előre az utazást a kezdetektől fogva? Amikor repülővel történő utazásról van szó, fontos, hogy időben megérkezzünk a reptérre, és minden zökkenőmentesen menjen a check-in kapcsán is. A bud.hu is azt javasolja, hogy ismerkedjen meg előre a reptéri parkolás kínálta lehetőségekkel, amelyek akár hosszú távú parkolásra is remek alkalmat kínálnak az elérhető áraknál fogva.

Legtöbben szeretjük kényelmesen megközelíteni a repteret, és a közlekedési lehetőség kiválasztásakor az is fontos szempont, hogy minél kevesebbet kelljen a csomagokkal a terminál bejáratáig gyalogolni. Nem véletlen tehát, hogy sokan választják a saját autóval történő közlekedést. Ha nem tudjuk megoldani, hogy barát, ismerős, rokon kivigyen a repülőtérre, és értünk is jöjjön, akkor célszerű saját gépjárművel utazni az indulás napján. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy hol és főleg mennyiért érdemes parkolni akkor, ha maximális biztonságban szeretnénk tudni az autót akár több hetes külföldön tartózkodás idejére.

A Budapest Airport kiválóan megközelíthető a főváros különböző pontjairól, de vidéki városokból is. A környékben több parkolóház is kínálja szolgáltatásait, ám ha az árak és a terminál gyors megközelíthetősége is fontosak az Ön számára, akkor érdemes a Budapest Airport saját parkolói mellett döntenie. De mégis mi alapján válasszon a kínálatból? Az utazás időtartama döntő lehet, hiszen mindannyiunk célja az, hogy akár hosszú időn keresztül is korrekt feltételekkel tudhassuk biztonságban az autót.

Ha legfontosabb a kényelem

Közvetlenül a terminál bejáratánál szállna ki az autóból? Szeretné, ha az érkezéskor Önért jövő szintén néhány méterre megállhatna onnan? Ilyen esetekben a Premium Parkolót javasolják a szakemberek, hiszen ez kiemelt parkolási lehetőségként áll rendelkezésre rövid távú parkoláshoz. Abban az esetben, ha nem csak az érkezés vagy az indulás idejére kíván autójával megállni, a Terminál Parkoló javasolt az Ön számára, amely akár hosszú hétvégék idejére is remek döntésnek bizonyul. Nagy előnye, hogy egyperces sétával elérhető a bejárat, így a kényelem maximálisan biztosított.

Ha exkluzív szolgáltatásra vágyik

Elsősorban üzleti útra induló utasok körében kedvelt a Business Parkoló, amely kiemelt ügyfélszolgálattal szolgálja a kényelmet és a biztonságot. A parkoláshoz busztranszfer is kapcsolódik, melynek segítségével bármikor elérheti a terminált, illetve hazaérkezvén a parkolót.

Ha legfontosabbak az árak

Az akciós lehetőségeket is kínáló Holiday Plus és Holiday Parkoló elérhető áraiknál fogva kifejezetten a hosszú távra utazók körében keresettek. Akár több hetes nyaralások alkalmával is korrekt áron hagyhatja gépjárművét biztonságban e parkolóhelyeken, melyek 468, illetve 1153 hellyel várják az utasokat. Ez utóbbiak esetében 3-5, valamint 6-10 perces sétára lesz szükség ahhoz, hogy elérje a terminált, ám ez a tapasztalatok szerint sem megterhelő, még csomagokkal sem.

Utazása megszervezésekor szánjon időt a parkoló zónák közötti választásra is, így biztos lehet abban, hogy minden gördülékenyen megy majd az indulás napján.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig