Ilyen előnyei lehetnek egy budapesti coworking irodának

A cikket eddig megtekintette 22 olvasó - 2020-10-12

Az ideális munkakörnyezetet keresed? Olyan helyszínen tevékenykednél saját céged sikeréért, mely motiváló? A kreatív energiák bizony nem mindig jönnek maguktól és a hatékonysághoz sem elég csak egy forró fekete. A szabadúszók, egyéni vállalkozók körében nem ritka, hogy az otthoni környezet nem elég inspiráló, és ezer olyan dolog van, mely elvonja figyelmüket a munkavégzéstől. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek az úgynevezett coworking irodák iránt.

Mit is jelent ez tulajdonképpen? A coworking irodák olyan közösségi tereket foglalnak magukban, ahol bár egymástól elkülönített munkaállomások állnak rendelkezésre, mégis másokkal egy térben tevékenykedhetsz, ennek számos előnyét kihasználva. Egy jó coworking iroda „sokkal több, mint egy iroda” (forrás: froffice.hu). Magában foglalja ugyanis a kapcsolatépítés lehetőségét, és mindazokat a kényelmi szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek az akár egész napi ott tartózkodás során.

Azok közé tartozol, akik két munkafolyamat között futnának egyet a természetben? Gond nélkül megteheted, hiszen tusolók is rendelkezésre állnak a megfelelő komplexumban. Nem csak egy jó kávét ihatsz meg a konyhában, hanem megmelegítheted az otthonról hozott finomságokat és kényelmes körülmények között el is fogyaszthatod azokat. Ha beiktatnál egy pihenéssel töltött órát, nem kell a ház falait sem elhagynod, hiszen külön pihenőhelyiség is rendelkezésre áll, ahol lazíthatsz, zenét hallgathatsz, vagy beszélgethetsz másokkal. Ez utóbbi egyébként a kapcsolatépítés, és akár céges előremozdulásod érdekében sem elhanyagolható szempont.

Ha nem szívesen töltenéd a hasznos időt munkaállomásod takarításával, ehhez külön szolgáltatást vehetsz igénybe. Mindegy, hogy csak napi egyetlen órára lenne szükséged egy hivatalos környezetre, vagy a teljes munkaidőt itt töltenéd, mindenki megtalálhatja a korszerű szolgáltatások között a számára ideálist.

Nincs olyan hely, ahol fogadhatnád ügyfeleid? A coworking iroda mellett tárgyalók, rendezvénytermek is várják mindazokat, akik prezentációk, megbeszélések számára keresik a kiválóan felszerelt, korszerű és igényes tereket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár életed nagy üzlete is múlhat azon, mennyire adod meg a módját az ilyen találkozóknak. A profizmus magában foglalja azt is, hogy a megfelelő keretek között végezd tevékenységed.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig