Metamfetamin – ami tönkretesz

A cikket eddig megtekintette 1 589 olvasó - 2014-11-16

Minden bizonnyal azért fordulnak az emberek a drogokhoz, kábítószerekhez, mert valamit meg akarnak változtatni az életükben. De bármilyen nehéz is szembenézni a problémákkal, a droghasználat következményei mindig rosszabbak, mint az a probléma, amit meg szeretne oldani az ember. Az igazi megoldás megismerni a tényeket, és nem az, hogy a kábítószer legyen az első helyen.

A metamfetamin egy illegális drog, azonos osztályban van a kokainnal és más kemény utcai drogokkal. Szinte minden korosztály használja. De a leggyakrabban a bulizáskor használják.

Ez egy veszélyes és erős vegyi anyag, és mint minden drog, ez is méreg. Amely először úgy működik, mint egy stimuláló szer, majd módszeresen tönkre teszi az ember testét. Így elég súlyos tünetei vannak, például a memória elvesztése, agresszió, pszichotikus viselkedés, valamint az agy és a szív károsodása.
Tehát ezeket olvasva, megéri ezt a drogot fogyasztani?

De tovább megyünk. A drog felemészti a test erőforrásait is.

A metamfetamin általában kristályos fehér por, amely szagtalan, keserű ízű és könnyen oldódik vízben vagy alkoholban. De előfordul színes por formájában is, mint barna, sárga, szürke, narancs és rózsaszín. Azt is lehet préselni tabletta formába.

Több használója olyanról számolt be, hogy már az első alkalom után a rabja lett. Következésképpen ez az egyik legnehezebben kezelhető drogfüggőség, és sokan halnak meg miatta.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig