Miért Xbox One? Új vagy használt? Körbejártuk a kérdést.

A cikket eddig megtekintette 537 olvasó - 2017-04-25

Megjelenésekor a Microsoft csak „minden egyben szórakoztató egységként” nevezte az Xbox One-t, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Legyen szó akár játékokról, filmekről, mozgással irányítható játékokról vagy egyéb alkalmazásokról, a készülék kiváló minőséget biztosít minden tekintetben a felhasználók számára. A konzol paraméterei között ott szerepel a nyolcmagos AMD processzor, az 500 GB beépített tárhely, a 8GB DDR3 RAM memória. Az adatátvitelt a 802.11n Wi-Fi szolgálja Wi-Fi Direct-tel megspékelve.

A beépített második generációs Kinect tulajdonképpen nulla reakcióidővel érzékeli a mozgást, így legyen szó akár tornáról, akár a család minden tagja számára tökéletes kikapcsolódást biztosító táncos, sportos elfoglaltságról, a készülék kiváló társnak bizonyul. Mivel az érzékelők a korábbinál 60 százalékkal nagyobb látószöget fednek le, így nem szükséges pont szembe állnunk a készülékkel.

Látva a készülék kínálta elképesztő lehetőségeket, felmerülhet a kérdés, hogy mégis mennyiért és hol érdemes beszerezni azt. Ugyan a PS4-nek megvannak a maga rajongói, de az Xbox One széles körű felhasználhatósága és az általa nyújtott lehetőségek miatt akár számukra is vonzó lehet, az exclusive címekről nem is beszélve. A világháló kínálta kényelmet kihasználva néhány kattintással megszerezhetjük új kedvencünket. A takarékoskodás apropóján viszont sokan döntenek úgy, hogy használt készüléket szeretnének vásárolni. Legtöbben magánkézből vásárolnának, s erre az internetes apróhirdetési, licitálós oldalakon sokféle lehetőség kínálkozik is. Meggondolandó azonban, hogy ezek biztosan a várt színvonalat nyújtják-e majd. Ma már arra is lehetőségünk van ugyanis, hogy megbízható kereskedőtől szerezzük be az Xbox One-t használtan, ahol ráadásul garanciát is kaphatunk arra.

A webáruházas felületen egyszerűen elboldogulhatunk, és egyéni elvárásaink alapján szűrhetünk a konzolok, kontroller-ek és játékok között. Akár azt is beállíthatjuk, hogy mennyi pénzt szeretnénk erre a célra költeni, így csak a számunkra releváns termékek jelennek majd meg. Az Xbox One a család minden tagja számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. Otthoni sportoláshoz is remek választásnak bizonyul, de a baráti összejöveteleknek szintén garantáltan nagy kedvencévé válik majd. Az árak egyre megfizethetőbbek, és akár egyetlen webáruházból beszerezhetjük a legújabb játékokkal együtt.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig