Milyen állások fizetnek jól? Itt a lista.

A cikket eddig megtekintette 1 170 olvasó - 2014-11-25

Mindenhol dolgozni kell. Csak ott fizetnek, ahol dolgozik is az ember, ez tény. De vannak olyan helyek, ahol kiemelkedően nagyon jól fizetnek. Vannak állások, ahova a legjobban képzett embereket veszik fel. Ezek az állások a gazdasági és az informatika területén találhatóak leginkább.

Például senior pénzügyi elemző, aki rendelkezik olaj- és gázipari tapasztalattal mondjuk, mert egy olajjal és gáziparral foglalkozó cégnél szeretne elhelyezkedni. És kicsit jobban ért a munkájához, mint az átlag, valamint mesterdiplomája is van, és végül angolul is tud haladó szinten, vagy esetleg egy másik nyelven is beszél, az sem akadálya.

De ha a programnyelvekhez jól ért, kicsit jobban, mint az átlag. Mert igenis keresnek kiváló tudású programozókat cégek, és nem csak magyar cégek, hanem külföldi cégek is. Legalább 5-6 programozási nyelvet tud felhasználói szinten és az angolt is ismeri, akkor több az esélye, hogy ráakad egy jól fizető munkára, esetleg amit távmunkában is végezhet.

Ha banki környezetben szeretne dolgozni, mert ismeri és érti a banki informatikai rendszert, semmi akadálya. A banki informatikai rendszert üzemeltető szakember az egyik legjobban fizető állás. Több nyelv ismerete előny, és persze a magas végzettség is szükséges hozzá.

Esetleg számviteli elemzőnek tanult, és szeretne is elhelyezkedni ebben a szakmában, lehet esélye, ha ismer legalább 2 idegen nyelvet, és persze a magasan végzettség is követelmény ebben a szakmában.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig