Milyen eladó lakások vannak most Siófokon?

A cikket eddig megtekintette 9 olvasó - 2020-01-24

A Balaton térségére sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy az csupán a nyári időszakban kínál kikapcsolódást. Egyre többen ismerik azonban fel, hogy a nyugodt környezet, a tó szépsége és a környékén megtalálható komplexumok egész évben kitűnő szórakozást tesznek lehetővé. Nem véletlen, hogy sokan érdeklődnek a kiadó nyaralók, apartmanok és luxuslakások iránt egész évben. A bérlet mellett az eladó ingatlanok is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A falusi CSOK egyfajta lehetőséget kínál azoknak, akik a Balaton térségében szeretnének letelepedni, de valljuk be, sokkal többen érdeklődnek a nagyvárosok és az általuk kínált lehetőségek iránt. Siófokon az árak igen széles skálán mozognak. A panelek és a parttól távol elhelyezkedő családi házak általában olyan áron futnak, mint az ország egyéb nagyvárosaiban. Más a helyzet azonban akkor, ha a part közelében fekvő ingatlanokról, luxus apartmanokról van szó. A tóra nyíló kilátás és a saját strand különösen keresett. De vajon elérhető mindez megfizethető áron?

A jelenlegi hírek szerint 2020 júniustól kezdve bővül Siófok választéka. Akár már 16 milliótól hozzá lehet jutni olyan újépítésű ingatlanhoz, amely az Aranyparton helyezkedik el, tulajdonképpen a siófoki szórakozás fókuszában. Saját részre, vagy nyaraló céljából egyaránt alkalmasak az ingatlanok, de a befektetési lehetőséget keresők is megtalálják számításukat ilyen módon. Ma már nem csak a nyári időszakban keresnek kiadó ingatlant sokan, hanem egyébként is. A Balaton szépsége és a nagyvárosi nyüzsgéshez szokott ember számára kincsnek számító nyugalom igazi értékkel bírnak.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magas ingatlanárak ellenére is népszerűek az ország bizonyos területei. A főváros és például Kecskemét vezető helyet foglalnak el, de a Balaton is a lista előkelő helyét foglalja el. A főszezonban komoly összegekre szert lehet tenni ingatlankiadással, de letelepedésben is érdemes gondolkodni, hiszen szintén a főszezonban jelentős bevételek várhatóak vállalkozóként. Balatoni ingatlan iránt érdeklődve megéri az újépítésű apartman házakban is gondolkodni, melyek építése és átadása jelen hónapokban is zajlik még.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig