Milyen különbségek vannak az egyes GPS nyomkövetők között?

A cikket eddig megtekintette 13 olvasó - 2019-10-08

A modern technológia a nyomkövetés világában is megjelenik. Napjainkban már elérhető áron lehetőségünk nyílik arra, hogy a nap 24 órájában figyelemmel kövessük, merre jár a gyerek, hol vannak a céges autók, vagy elkóborolt-e megint a család kutyája. Az egyes eszközök között azonban különbségek is adódhatnak, sőt, számos extra funkciót is kaphatunk azoktól.

 

A mai választéknak köszönhetően már többféle GPS nyomkövető közül is lehet válogatni. Az autók és munkagépek követésére alkalmas eszközök akár távolról is alkalmasak a jármű leállítására, ami a biztonság szempontjából kifejezetten hasznos lehet. Vannak olyan típusok, amelyek az üzemanyag-szondával is összekapcsolhatóak, így távolról lehet figyelemmel követni az üzemanyag-szint változásait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a technológia kifejezetten keresett olyan cégek részéről, amelyek nagy flottával dolgoznak, és a vezetés szeretné mind a gépjárművek pozícióját, mind például az üzemanyag alakulását folyamatosan figyelni.

 

A powerbank és lámpa funkcióval is rendelkező GPS nyomkövető elsősorban személykövetésre alkalmas. Az egyszerű eszköznek mindössze töltéséről kell rendszeres időközönként gondoskodni. Vannak olyan mágnesesen rögzíthető eszközök, amelyek lehallgató készülékként is funkcionálnak, és főként a személykövetésben töltenek be kiemelt szerepet. Innentől fogva felhasználási módjainak kitalálását már a fantáziára lehet bízni. Energiatakarékos üzemmódjának köszönhetően akár 90 napos rendelkezésre állási idővel is rendelkezhet.

 

Kerékpárra led lámpa formájában lehetséges a nyomkövető rögzítése, de akkor is megtalálhatjuk az ideális eszközt, ha házi kedvencünket szeretnénk mindig biztonságban tudni. A nyomkövetővel ellátott nyakörv kifejezetten hasznos lehet akkor, ha a négylábú hajlamos meglógni. Az eszköznek hála hamar rábukkanhatunk, ezzel tulajdonképpen megmentve őt attól, hogy egy autó alatt végezze. A korszerű technológiai újdonságokat tehát ma már saját és szeretteink biztonságának szolgálatába állíthatjuk, méghozzá megfizethető áron. A nyomkövetés akár gépen, akár mobilon is lehetséges, így a rugalmas megoldások között mindenki rábukkanhat arra, amely kényelmi szempontból is megfelelő számára. Miért ne használnánk ki az ezekben rejlő lehetőségeket? A manapság mind fontosabb biztonságért megéri körülnézni a korszerű GPS nyomkövetők piacán.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig