Minden nap friss hírek, akár több nyelven is!

A cikket eddig megtekintette 1 324 olvasó - 2014-11-25

Az ember kíváncsi természetű, ez köztudott. Szereti tudni, mi történik körülötte, mi történik a nagyvilágban. Nekik találták ki ezeket a kis terjedelmű okos alkalmazásokat, melyek tudósítanak a világban történt dolgokról, fontos és nem fontos hírekről 13 (Euronews app) valamint 6 nyelven (Euronews Radio)

Az Euronews app, egy olyan alkalmazás, mely mindig friss hírekkel szolgál. Nemcsak olvashatjuk a híreket, hanem videón meg is nézhetjük, sőt, rádión is lehet hallgatni. Megtalálható benne az aktuális híreken kívül üzleti hírek, kulturális hírek valamint tudományos újdonságok is.

Tesztelheti a tudását is, mivel többféle teszt is található az alkalmazásban. Beszélgethet a felhasználókkal, vagy csak megnézheti a többi felhasználó véleményét egy interaktív térképen. Megoszthatja az érdekesebb írásokat bármelyik közösségi oldalon.

Ha inkább videózni akar, azt is lehetséges. Érdekes hírek, akár élőben is nézhető. Sport, üzleti, kultúra, időjárás előrejelzés is. És még számtalan lehetőség. Természetesen a videót is meg lehet osztani a közösségi oldalakon. Az alkalmazás 13 nyelven érhető el, angol, arab, német francia, görög, magyar, olasz, perzsa, portugál, orosz, spanyol, török és ukrán nyelven.

Rádiózásra is van lehetőség, az Euronews Radio alkalmazással. Ez csak 6 nyelven érhető el, de biztosan fejleszteni fogják később, hogy minél több nyelven tudják meghallgatni. Jelenleg angol, francia, orosz, német, olasz és spanyol nyelveket értőknek kedveznek.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig