Nem ritka, ha valaki szemhéjplasztikáztat

A cikket eddig megtekintette 272 olvasó - 2018-03-21

Sokan szeretnének megszabadulni, a szem körüli ráncoktól, aminek az egyik hatékony módszere a szemhéj plasztikai műtét. A szem alatt megtalálható táskákat, a szem alatti sötét árkokat és a petyhüdt felső szemhéjakat is helyre lehet hozni ezzel a módszerrel. Az egész arc meg fog változni egy ilyen műtét után, hiszen a régi petyhüdtség és az öreges tekintet is teljesen megszűnik. Az arca mindenkinek újra fiatalos és üde lesz és így az egész megjelenésünk sokkal fiatalosabb lesz.

Mivel a szem környékén a bőr igen vékony, ezért ennek elváltozása hatalmas változást jelent az arcon. A bőr elveszíti fiatalos rugalmasságát és a mélyebb rétegekben elindul a ráncosodás folyamata is. A leggyakoribb probléma, hogy a felső szemhéjak megereszkednek és rálógnak a szemre. A szem környékén nagyon kevés faggyúmirigy található meg, ennek következtében a száraz bőr kialakulásának veszélyes is itt a leggyakoribb. Természetesen nem csak ez lehet a száraz bőr oka, hanem a számtalan éjszakázás, a túlzásba vitt napozás is elősegíti az időben sokkal gyorsabban bekövetkező bőr öregedést. A modern plasztikai sebészet azonban számtalan olyan eljárást tartogat, amely segíthet ezeken a problémákon, ilyen a szemhéj plasztikai műtét is.

A plasztikai műtét során a sebészek az alsó valamint a felső szemhéj környékéről is eltávolíthatják a bőrfelesleget amennyiben ez szükséges. A táskás és puffadt szem így a múlté lesz és a zsírtöbbletet is eltávolítják. A sötét árkokat a szem alatt a hámlasztásos eljárással tudják megszüntetni, így akár több műtétet is el lehet végezni annak érdekében, hogy újra fiatalos legyen a tekintetünk. Az arcot más eljárásokkal is lehet fiatalítani, amely nem csak a szemet érinti. Az arcon keletkező ráncokat ráncfeltöltéssel vagy saját zsír befecskendezésével is lehet fiatalítani. Emellett léteznek az úgynevezett kémiai eljárások is, valamint a Botox injekciós kezelések. Bármi is legyen a gondunk, a plasztikai sebészet ma már mindenen tud segíteni.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig