Ön ismeri a különböző szolárium csövek jellemzőit?

A cikket eddig megtekintette 1 066 olvasó - 2019-06-28

Szolizás előtt azt sem árt tudni, hogy miben különböznek egymástól az egyes szolárium csövek. Ezeket az információkat érdemes már a szoláriumokban is megosztani a vendégekkel, hiszen sokan szeretnék tudni, hogy az adott csövektől mit várhatnak. A gépek lelke a jól megválasztott szolárium cső. A csövek beszerzésében a Hollandimpex bármikor tud segíteni, így érdemes a kapcsolatot már most felvenni a munkatársakkal. A cég sok éves tapasztalattal rendelkezik a szolárium gépekkel és a csövekkel kapcsolatban is, így biztosak lehetünk abban, hogy valós szakmai segítséget kaphatunk.

 

A Coffe Love szolárium csövek prémium kategóriás termékek, amely jelenleg Magyarország egyik legkedveltebb szolárium cső márkája. Ezt a csövet bármelyik szolárium stúdióban el lehet helyezni hiszen gyönyörű kávébarna színt kölcsönöz. Intenzív mélybarnítás, nem okoz bőrpírt és nem éget, hosszantartó barna bőrszínt eredményez. Emellett magas UVA sugárzás jellemzi. A Coffee Love Gold VIP szolárium cső egy teljesen új fejlesztés eredménye, amely ideálisan ötvözi a mélybarnító és a gyorsbarnító csöveket. Sokkal intenzívebb sugárzást bocsát ki, de emellett nem éget ám ezzel együtt intenzív sugárzást biztosít. A VIP segítségével hatékony barnító erőt érhetünk el. Hosszabb az élettartama, amelyre garanciát is biztosítanak. Ha mediterrán barna bőrt szeretnénk garantálni vendégeinknek, akkor ezt a csövet kell választani.

 

A Coffe Love Gold cső egy nyerő választás és ezt az eladási rekordok is bizonyítják. Már a cső bevezetése után hatalmas érdeklődés övezte, mely mind a mai napig töretlen. Az egyszerre mélybarnító és gyorsbarnító cső különleges a piacon. Egy alkalom után úgy érezhetik a vendégek, hogy ez lesz a kedvenc csövük. A professzionális szolárium cső azonnali eredményeket garantál és mediterrán színt biztosít. Azoknak a vendégeknek, akik aranybarna bőrszínről álmodoznak ezt kell ajánlani. Az akár 800 üzemórán keresztül működőképes cső stabilan működik, így igen jó az ár-érték aránya. Árfekvésben a megfizethető csövek közé tartozik így a vállalkozás fellendítésére kiváló. Az erős brand érték, a vonzó megjelenés és a leégés nélküli garantált mélybarna szín garantált. A Coffe Love termékcsalád további tagjairól a vállalat honlapján bővebben is tájékozódhatunk.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig