Ön tudja, hogy mi az a hialuronsav szérum?

A cikket eddig megtekintette 62 olvasó - 2020-01-02

szepsegcenter.hu weboldal szerint a hialuronsav szérumok a bőr mélyebb rétegeiben is képesek megkötni a nedvességet. A Neogense hialuronsavból a világon naponta 4 darabot is eladnak, ebből látható, hogy mennyire népszerű a vásárlók körében. A hidratáló esszencia nagyon magas koncentrációjú hialuronsavval bír, amely a bőrbe bezárja a nedvességet, ezáltal képes a hosszabb hidratálásra. A krém használatával azonnal látványos hatást lehet elérni. A krém feltölti a bőrt és stimulálja a kollagéntermelést. A krémet bármely bőrtípusra lehet használni a nap bármely szakában. A hialuronsav emellett segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát. Az adagolás minden esetben a bőr igényeinek megfelelően történik. A gyorsan felszívódó krémet öröm használni.

A hialuronsav szérum feszesíti a bőrt, így idősebb korban is igen látványos eredményeket lehet vele elérni. A mélyebb rétegeket és a felszínt is ápolja a különleges bimolekuláris hialuronsav koktél. Ezt a krémet bátran lehet kombinálni egyéb kozmetikai kezeléssel és krémekkel. A nagy tisztaságú krém higiénikus kiszerelésben vásárolható meg. A távolkeleten ezt a szérumot a bőrápolás lelkének hívják, talán nem véletlenül. Használata igen egyszerű. Tisztítás, tonizálást követően azonnal felviszik az esszenciát a bőrre és ezután következhet a krémezés. Az esszencia illatanyag- és szója- valamint parabénmentes.

A Narüko AM+PM 1000 Molecule hialuronsavas hidratáló esszencia 30 ml-es kiszerelésben is megvásárolható. A termék hatóanyagai: hyaluronic. acid, B5 vitamin azaz Panthenol, Trehalose amely egy természetes cukorféle, Olive Leaf Ferment extract azaz oliva levél kivonat, Sodium PCA azaz egy aminósav származék amely segít a vízmegkötésben. Az esszencia már 8000 Forint környékén megvásárolható. A készítményt minden bőrtípusra ajánlják és intenzív. hidratálásának köszönhetően gyors és látványos eredményeket érhetünk el vele. Most érdemes a Szépségcenterben körülnézni, hiszen megkezdődtek a leárazások és ezeket a különleges hialuronsav esszenciákat most még megfizethetőbb árakon vásárolhatjuk meg. A boltba nem szükséges befáradni, hiszen nagyin gyorsan kiszállítják a megrendeléseket.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig