A Play Movies szolgáltatás már hazánkban is elérhető

A cikket eddig megtekintette 1 050 olvasó - 2014-11-25

Ha szeretünk filmet nézni, akkor nem szabad ezt a lehetőséget kihagyni. Már mobilon is mozizhatunk elérhető áron. Ha letöltjük, kikölcsönözzük vagy megnézzük online a filmeket, biztos, hogy nem fogunk unatkozni a semmittevő óráinkban.

Bizony itt az egyik legújabb szolgáltatása a Play áruháznak. Ahol eddig játékokat, zenéket, alkalmazásokat és könyveket lehetett letölteni, mostantól már igazi, izgalmas és valódi filmeket is lehet. És ez extra szolgáltatásnak számít, ahogy eddig a könyv és a zene letöltés is annak számított.

Mivel a Play áruházban számít a felhasználók véleménye, mindent megtesznek, hogy újabb és újabb dolgokat bevezessenek. És ha nem is ingyenesen, de elérhető áron le is lehessen tölteni a legújabb alkalmazásokat, játékokat, zenéket valamint filmeket. Folyamatosan újul ez az áruház, érdemes figyelemmel kísérni, és ha nem is minden héten, de legalább havonta egyszer lépjünk be a Play áruházba. Hátha ráakadunk egy-egy számunkra érdekes alkalmazásra vagy játékra, vagy bármire, amit le is töltünk, mert szükségesnek ítéljük.

A letölteni kívánt filmek egyelőre a nyelvtanulókat részesítik előnyben, mivel nem szinkronizáltak. De várható a lehetőségek bővülése idővel, ahogy elfog terjedni a szolgáltatás. A Play Movies szolgáltatás asztali gépről is elérhető. Tehát, ha onnan kényelmesebben megnézünk egy filmet, akkor azon is megnézhetjük. Már csak a tárcánk bírja a sok filmnézést.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig