Szálloda felnőtteknek is létezik

A cikket eddig megtekintette 78 olvasó - 2018-12-12

Előfordult már Önnel, hogy egy wellness pihenés során állandó gyerekzsivaj nehezítette a kikapcsolódást? A hotelekben rendszerint gyermekkel érkező családok is megszállnak, és sokszor a legnagyobb jóindulattal sem lehetséges megfékezni az örökmozgókat. Legyen szó akár az éttermekben rohangászó kicsikről, akár a szállodához tartozó medencékben a zajos játékról, a gyermekek sajnos sok esetben zavarják a felnőtt vendégek pihenését.

 

De mégis hogyan várhatnánk el bármelyik wellness hoteltől, hogy kitiltsa a gyermekkel érkezőket? Létezik egyáltalán olyan szálláshely, amely kifejezetten a csendes kikapcsolódásra vágyók számára bizonyul ideálisnak? Amikor egy szálloda felnőtteknek szól, akkor tudja magát igazán kipihenni az ember. Ilyen megoldás igenis létezik, méghozzá Eger történelmi belvárosában elhelyezkedve. S hogy mit kaphatnak azok a vendégek, akik ilyen lehetőség mellett döntenek?

 

A felnőttbarát hotel által nyújtott színvonalhoz szervesen hozzátartoznak azok a nívós lakosztályok, melyek a luxus legfelső szintjét adják a vendégek számára. Mivel azonban csak a pihenés egy részét töltik majd a szobában, ezért a közösségi helyszínek is kiemelt jelentőséggel bírnak. A wellness részletben garantáltan nem találkozhatnak össze futkározó, visítozó gyerekcsapatokkal, és a medence lágy vizének ölelését is élvezhetik anélkül, hogy ugráló, fröcskölő társasággal kellene megküzdeni. Nem véletlen választják párok, kikapcsolódni vágyó középkorúak szívesen a lehetőséget, de céges programok kapcsán is különleges, minőségi környezet fogadja a szakembereket, vezetőket.

 

Eger és környéke egyébként remek kirándulóhely, ezért azok is szívesen teszik le a voksot a város mellett, akik napjuk nagy részét a város felfedezésével töltenék. A gyalogos és kerékpáros túrázásra egyaránt lehetőség kínálkozik, de a környék borospincéi is sorra járhatóak, ha valami igazán autentikusra vágynának az érdeklődők. Persze a felnőttbarát szálloda arra is kiválóan alkalmas, hogy az egész napot a ház falain belül töltsék a vendégek. A nívós étkezés mellett wellness is várja azokat, akik a teljes körű testi-lelki feltöltődés oltárán szeretnének áldozni. A gyermekek nélküli pihenés képes arra, hogy teljesen kicserélje az embert, s így újult erővel vágjon majd bele a mindennapi teendőkbe.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig