Számtalan gyereknek okozott már örömöt egy ilyen indián sátor

A cikket eddig megtekintette 20 olvasó - 2020-05-05

Nem egyszerű feladat lekötni manapság a gyermekeket. Sokszor figyelhető meg az, hogy akár milyen kicsi is a csemeténk, unalmában bizony sokszor próbálja kikönyörögni az otthonunkban megtalálható okoseszközök egyikének használatát. Nincs is ezzel gond, hiszen felügyelet mellett, valamint megszabott időkorláton belül miért ne használhatnák egy kis játékra a tabletet, ám mindig célszerű arra figyelni, hogy más játéktevékenységebe is az örömüket tudják lelni. Ebben a járványveszélyes időszakban sok szülőnek fejtörést okozhat egy idő után az, hogy milyen játékkal tudná még lekötni a lakáson belül a porontyaikat annak érdekében, hogy ők se unatkozzanak, ugyanakkor eltudják végezni tőlük a munkájukat, teendőiket. Mi most egy remek játék megoldást fogunk bemutatni, ami sok felnőtt és gyermek életét könnyítheti meg ebben az otthon „ragadt” időszakban is!

Amikor a játszási lehetőségek az otthon négy fala közé korlátozódnak, akkor különösen jól tud jönni a gyerekeknek egy indián sátor. Gondoljunk csak vissza a saját gyerekkorunkra, mekkora örömöt jelentett, ha valamiből kis kuckót tudtunk építeni, ráadásul egész hosszú ideig is remek elfoglaltságot jelentett a lakáson belüli bunkerezés. Nincs ez másképp a mai gyerekeknél sem, akik ha meglátják majd ezt a dekoratív és különleges indán sátrat (legyen szó kicsikről vagy nagyokról), amit a linkelt oldalon lehet találni, egészen biztos hosszú ideig nem akarnak majd sem tévézni, sem pedig az okoskütyük egyikán játszani!

Mit érdemes tudni erről az indián sátorról? Egyrészt azt, hogy kinti és benti használatra is alkalmas, így mi tudjuk majd eldönteni, hogy a gyerekszobában, vagy a kertben állítjuk-e fel. A sátorhoz tartozik egy a sátor alapterületével megegyező méretű szőnyeg is, így az sem jelenthet majd gondot, ha a hideg járólapra, vagy földre rakjuk le, a gyermekeink biztos nem fognak felfázni. Az igazi kuckó élmény érdekében még kis ablak és zseb is található a sátron, és az összeszerelése miatt sem kell izgulni, könnyen és gyorsan felállítható vagy épp szétszedhető lesz bárki számára. Ráadásul az általunk ajánlott oldalon most igazán kedvező áron szerezhetik be ezt az egyedülálló meglepetést csemetéik számára.

A pontos méreteket, és az anyagösszetételt megtalálják a Ballvin weboldalán. Ne habozzanak, hiszen ha most megrendelik, akár már néhány nap múlva a gyermekszoba vagy a kert dísze lehet. Ami pedig a legjobb, onnantól kezdve, hogy birtokba vették, nem kell majd megijedni, ha a hívásukra, szólítgatásokra nem válaszolnának, mindig tudni fogják, hogy az indián sátrukba lesznek elbújva!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig