A Traffipaxbolt jó kapcsolatot ápol az autókkal

A cikket eddig megtekintette 248 olvasó - 2018-06-18

Gépjármű tulajdonosként bizonyára Ön is úgy van vele, hogy a kényelmi és praktikussági kiegészítőkből sosem lehet elég. Nem csak azokra igaz ez, akik sok időt töltenek az utakon, hanem a kényelmet preferáló sofőrökre is. Napjainkban aligha képzelhetünk el egy jobb autót anélkül, hogy abban ne lenne autós tolatókamera szett, de a mobiltelefon kiegészítőket és a lézerblokkolókat is sokan keresik. A Traffipaxbolt weboldalán különféle technológiai kiegészítők között nézhet szét, melyek nem csak autósok számára bizonyulhatnak remek választásnak.

 

A nyár az utazások és a kirándulások időszaka, amikor rendszerint sokan gurulnak az utakra. Nagyon fontos, hogy a gépjárművet hosszabb út előtt mindenképpen nézessük át, hiszen ezen akár a biztonságos közlekedés is múlhat. A megfelelő autós kiegészítők beszerzése mellett hasznosnak bizonyulhatnak az akciókamerák is, amelyeket bátran bevethetünk akár a legextrémebb körülmények között is. Lényegük éppen abban rejlik, hogy hűen adják vissza a megélt élményeket, ezért nyaralás során feltétlenül a poggyászban van az eszköz helye. Hasonlóképpen praktikusak azok az olcsón beszerezhető drónok is, amelyekkel látványos felvételeket készíthetünk a nyaralóhelyről.

 

A szabadság heteiben előfordulhat, hogy túlontúl elengedjük magunkat és a pohár fenekére nézünk. Ilyenkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy ha reggel a volán mögé ülünk, akkor vajon kimutatható-e még a késő estig tartó tivornyázás utóhatása. Többféle alkoholszonda közül is válogathatunk, amelyek ebben nyújtanak segítséget. Nem csak nyaralás során lehet hasznos a fejtámla DVD monitorral, ugyanis bármilyen hosszabb utazás esetén garantálható ilyen módon, hogy a hátsó ülésen türelmetlenkedő gyerkőcök elfoglalják majd magukat. Az érintőképernyős autós GPS navigáció pedig biztonságosan teszi lehetővé, hogy az úti célhoz anélkül érjünk el, hogy közben az okostelefont kellene babrálnunk, ezzel akár veszélyes helyzeteket is kialakítva .

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a telefonhoz alkalmas autós kiegészítők nem pusztán kényelmünket szolgálják, hanem biztonságunkat is. A megfelelő elhelyezéssel elkerülhetőek azok a kockázatos helyzetek, amelyek sokszor éppen a telefonhasználattal hozhatóak összefüggésbe. Induljon neki úgy a nyárnak, hogy a nélkülözhetetlen autós kiegészítők és parkolást elősegítő eszközök kiváló minőségben állnak rendelkezésre!

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig