Útmutató a megfelelő esküvői öltöny kiválasztásához

A cikket eddig megtekintette 89 olvasó - 2021-09-08

A nagy nap megszervezése nem csak a menyasszonyok számára adja fel a leckét, hanem bizony a vőlegényeknek is. Sokan úgy érzik, soha nem lesz vége a készülődési folyamatnak, és az újabb öltönypróbák is próbára teszik az idegrendszert. De mi a helyzet akkor, ha még egyáltalán nem is tudod, milyen öltönyt viselsz majd a boldogító igen kimondásakor? Egyáltalán milyen opciók a divatosak manapság? S számítanak egyáltalán a trendek akkor, amikor saját esküvődről van szó?

A legjobb az egészben az, hogy a divat csupán egyfajta iránymutató, de semmiképpen nem kőbe vésett szabály. Fontos, hogy szem előtt tartsd azt, milyen stílusú lesz az esemény, és mennyire tartod lényegesnek a konvenciókhoz való ragaszkodást. Nem véletlen tud sok fejtörést tud okozni a megfelelő esküvői öltöny kiválasztása. A kínálat rendkívül széles, és az online rendelés kényelmét is kihasználhatod annak érdekében, hogy rátalálj a tökéletes darabra.

A frakk kétségkívül a legelegánsabb viselet, esetében a mandzsetta gomb, a fehér csokornyakkendő, és például a frakk ing is elengedhetetlen elemnek számítanak. A szmoking iránt már inkább többen érdeklődnek, mely kifejezetten egy klasszikus esküvői viselet. Esetében a klasszikus nyakkendő mellett dönt hozzá, és ez teljesen rendben is van.

Az esküvői trendek világában egy elegáns öltöny is megállja a helyét, és nem érzi azt az ember tőle, hogy alul lenne öltözve. A mellény, az ing és a nyakkendő természetesen elengedhetetlen elemeknek számítanak, de arra is ajánlott ügyelni, hogy az öltöny színe, anyag passzoljon a menyasszonyi ruhához.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a méretre szabott öltöny mutat csak igazán jól. Mivel ezen akár a megjelenés színvonala is múlhat, ezért az online öltönyválasztás alkalmával sem célszerű elmenni a dolog mellett. A mellbőség, a derékbőség, a csípőbőség, a zakóhossz és az ujjhossz lemérése legalább olyan lényeges, mint a nadrág esetében a külsőhossz, a csípőbőség, a derékbőség, a combbőség, a térdbőség és az alja bőség. Látható tehát, hogy korántsem mindegy, mennyire passzol a választott fazon egyéni méreteidre. Profi csapat segítségével azonban elfelejtheted a sokszori próbálgatást és az ezzel járó macerát.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig