Valentin napi ajándék készítése saját kezűleg!

A cikket eddig megtekintette 2 071 olvasó - 2015-01-09

Saját készítésű ajándékkal kedveskedne partnerének Valentin nap alkalmából? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ünnep lassan nálunk is egyre többek körében kedvelt, ám tény, hogy az üzletek kirakatából visszaköszönő, sokszor talán giccsesnek is mondható ajándékok nem mindig nyerik el tetszésünket. Emellett talán nem érdemel túl sok magyarázatot az sem, hogy a személyre szóló ajándék kiválasztásakor remek döntés lehet a saját kézzel készített meglepetés.

De mi a helyzet akkor, ha semmilyen ötletünk nincs, a nagy nap pedig egyre csak közeledik? A kreatív boltok kínálatában megtalálhatóak mindazok az alapanyagok, amelyekből még kezdők is mutatós, kedves ajándékot készíthetnek, ráadásul gyorsan, és a tipikus bakik nélkül. Szappanöntés, vagy egy romantikus estéhez nélkülözhetetlen illatos gyertya saját kezűleg történő elkészítése- a lehetőségek száma végtelen, de a különféle kreatív papírokból és apró díszekből megalkotott képeslapra írt kedves sorok is igazán személyre szólóak lehetnek.

Az édességek szerelmeseinek szív alakban sütött süteménnyel kedveskedhetünk. Hasonlóan kreatív ötlet egy igényes üvegbe apró cetlikre felírni azokat a jellemvonásokat, amelyek miatt szeretjük a másikat. Az üveg festhető, díszíthető különféle kreatív módokon, de mindezt elhelyezhetjük egy fa ládikába is, amelynek tetejét könnyedén feldobhatjuk szalvéta technikával.

Ha nincs ötlete, vagy fél, hogy mellélő a saját készítésű meglepivel, akkor is ajándékok széles választékából keresgélhet. S hogy mi számít napjainkban trendinek, ha Valentin-napról van szó? A www.ahonapajandeka.hu felmérése szerint még mindig szexi a virágküldés, de hasonlóképp jó döntés lehet a prémium kategóriás illatszer vagy csokoládé. 

Mindannyian szeretjük a személyre szóló ajándékokat, így egy saját fényképpel ellátott bögre, egyedileg gravírozott toll, fényképes naptár, vagy közös emlékekből összeállított fotókönyv garantáltan célba érnek, sőt, a közös romantikus estét feldobhatod akár egy szexi fehérneművel, hogy az együtt töltött idő garantáltan felejthetetlen legyen.

Ha nem akarsz ajándékot készíteni, akkor válassz az ahonapajandeka.hu kínálatából, amely minden alkalomra remek lehetőségeket kínál ajándékozás terén. A céges ajándékoktól kezdve egészen a legszemélyesebb meglepetésekig remek választás lehet a szolgáltató.

Végül ne feledkezz meg arról, hogy a partnereddel töltött idő akkor lehet igazán teljes, ha közben nem zavar meg a mindennapok rutinja. Nem véletlen, hogy egyre többen döntenek úgy manapság, hogy Valentin-nap környékén valamelyik wellness szállodában töltenek pár napot, hiszen így a hétköznapokból kiszakadva hódolhatnak a pihenésnek, és persze egymás társaságának.

Ha ajándékozásról van szó, nem csak a személyes jelleget érdemes szem előtt tartani, hanem a csomagolásra is célszerű hangsúlyt helyezni. Egy saját készítésű ajándékdoboz, táska, vagy képeslap a megszokott e-mail helyett kézzel írt sorokkal igazán különlegessé teszi a meglepetést. Bár a szeretet az év minden napjára kell, hogy szóljon, de mégis megérdemel néhány napot az ünneplésre.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig