A reiki hatásai

A cikket eddig megtekintette 1 038 olvasó - 2015-02-10

Állandó stressztüneteket produkál, és szeretne természetes módszerekkel tenni az ellen, hogy mindennapjaira rányomja bélyegét a túlhajszoltság és a feszített élettempó? Sokan küzdünk ezzel a problémával, ráadásul az is tény, hogy hosszú távon szinte biztosan egészségromláshoz vezet, ha kiegyensúlyozatlanok vagyunk. A reiki ismerői egyetértenek abban, hogy a pszichés és a testi egyensúyl megtalálása egyaránt szerepet játszanak az egészség megőrzésében.

Hogy mire jó a reiki? A reiki hatásai között az immunrendszer erősítése, a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulása első helyen szerepelnek. Ehhez azonban nélkülözhetetlen, hogy feltárásra kerüljenek azok a pszichés problémák, amelyek sok esetben a háttérben állnak. Önmagunk jobb megismerése sokat segíthet az olyan helyzetek, események elengedésében, amelyek akár már évek óta mérgeznek minket. 

Mit érezni a kezelés közben? A kliensek arról számolnak be, hogy egyfajta nyugtató, meleg, biztonságot adó érzés fogja el őket közben, az egészségre gyakorolt hatásokhoz pedig kétség sem férhet. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a hasonló gyógymódok iránt, hiszen tény, hogy a gyógyszerek gyakran több mellékhatással járnak, mint amennyi előnyüket élvezhetnénk.

Természetesen nem merülnek ki a reiki hatásai ennyiben, ugyanis a szakemberek a stresszoldás mellett fájdalomcsillapításra, megelőzésre, a tudatosság fejlesztésére, az önismeret, valamint az önbizalom pozitív irányba alakítására is javasolják. A pszichés egyensúly megteremtésével a test is harmóniára törekszik, gyógyulni kezd, ami azonban csak egy hosszú út kezdetét jelenti.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett eddig